CAS | VAL
L
30/10/2010

L'Ajuntament de Petrer homenatja el pilot petrerí Álvaro Lozano, recent campió d'Espanya de motocròs

Prop de 200 veïns i moters van acudir a la plaça de Baix per  animar el jove pilot, que va ser homenatjat oficialment per l'Ajuntament

El divendres 29 d'octubre, amb motiu de la conquista del Campionat d'Espanya MX Elit per part del pilot petrerí Álvaro Lozano Rico, l'Ajuntament de Petrer li va preparar una recepció oficial a què van assistir unes 200 persones.

L'acte d'homenatge va començar amb una concentració a la plaça de l'Ajuntament a les 20 h. I mitja hora més tard, des del balcó de la Casa Consistorial, l'alcalde, Pascual Díaz, va pronunciar un discurs d'agraïment al campió d'Espanya, i Lozano va firmar en el llibre d'honor de l'Ajuntament i va rebre una rèplica del castell  com a obsequi per la seua gesta esportiva. L'alcalde va animar a Lozano "a aconseguir més èxits en la seua carrera esportiva i que continues portant amb orgull el nom de Petrer allí on vages". Per la seua banda, Lozano va fer entrega a l'Ajuntament d'un retrat seu dedicat al poble de Petrer, on va agrair les nombroses mostres d'afecte rebudes, el suport durant el campionat d'Espanya i va afirmar que "intentaré aconseguir molts més èxits".

Tot seguit, va eixir una caravana de motos acompanyant a Lozano, que va discórrer pels carrers Constitució, Gabriel Payá, José Perseguer, passeig de l'Esplanada, av. de Salinetes, Dámaso Navarro, av. Bassa Perico, Leopoldo Pardines, Virrei Poveda, Av. Reina Sofia, Òscar Esplá, Echegaray, Príncep d'Astúries, Jaume I i av. d'Elda.