CAS | VAL
HOME EL TEU AJUNTAMENT REGIDORIES NORMALITZACIÓ LINGÜISTICA
NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

L'Oficina de Normalització Lingüística és el servici de l'Ajuntament de Petrer encarregat de promoure l'ús del valencià en tot l'àmbit municipal, en compliment de la legalitat vigent en matèria lingüística.

INFORMACIÓ SOBRE...

...totes les ajudes o subvencions de foment i ús del valencià de les institucions públiques:

1. Subvencions a associacions cíviques sense finalitat lucrativa a càrrec de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de Petrer.

2. Ajudes a associacions cíviques sense finalitat lucrativa a càrrec de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana quant a cursos, retolació i activitats. CLIC ACÍ .

3. Ajudes a empreses, comerços i indústries a càrrec de la la Conselleria d'Educació quant a retolació, impresos, etiquetatge i publicitat. CLIC ACÍ  4. Ajudes per al doblatge al valencià de produccions audiovisuals a càrrec de la Conselleria d'Educació. CLIC ACÍ .
5. Ajudes a la traducció i l'edició d'obres literàries al valencià i del valencià a altres llengües a càrrec de la Conselleria d'Educació. CLIC ACÍ .
6. Ajudes per a la promoció de l'ús del valencià en les produccions teatrals a la Comunitat Valenciana a càrrec de la Conselleria d'Educació. CLIC ACÍ .

 

 

QUÈ OFERIM?

-Informació sobre els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i instàncies de matriculació. CLIC ACÍ  

-Organització de cursos de valencià dirigits a diferents col·lectius que seguixen el programa oficial de continguts dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. CLIC ACÍ .

-Informació sobre els cursos de valencià que l'EPA Carles Salvador de Petrer organitza anualment. Tel EPA:96 695 76 80 (horari de vesprada). Poden consultar horaris en http://cfpapetrer.edu.gva.es/
-Assessorament lingüístic. Correu electrònic: envalencia@petrer o des d'esta WEB
-Assessorament per a la traducció del nom, la introducció de la conjunció "i" entre els cognoms, adaptació ortogràfica de cognoms lingüísticament valencians amb grafia castellana (ex.: Chordà per Jordà), adaptació morfològica (ex.: Martínez per Martines) i traducció (ex.: Porta per Puerta).
-Préstec del CD del programa (SALT ) de traducció i correcció de textos i dels programes d'exercicis Pràctic 1.1/2.0 i Jugallengua
-Voluntariat pel Valencià: programa per mitjà del qual voluntaris valencianoparlants dediquen una hora a la setmana durant tres mesos a parlar amb persones que volen aprendre valencià. Si vols ser voluntari o usuari del programa, apunta't en l'Oficina de Normalització (Gabriel Payà, 18) en el 96 698 94 09 o per correu electrònic: envalencia@petrer.es

 

 

 

SUBVENCIONS
CAMPANYES DE NORMALITZACIÓ
Oficines Regidoria de Normalització Lingüística

Oficines Regidoria de Normalització Lingüística

Horari d'atenció al públic: de 10.00 a 14.00
Situació: Oficina de Cultura (C/ Luis Chorro, 7)
Telèfon:
96 698 94 00 ext. 274 o 96 698 94 09
Fax: 96 537 52 10
Correu electrònic: envalencia@petrer.es
RECLAMACIÓ DE NOTES D'EXÀMENS JQCV
VOCABULARI
CONVALIDACIONS

 

El nivell elemental de la Junta Qualificadora de Coneixements  de Valencià es pot convalidar havent estudiat l'assignatura de Valencià en Primària o Secundària. Cal fer el tràmit en la Conselleria d'Educació (l'adreça d'Alacant és c/Carratalà 47).

PRONUNCIACIÓ ADEQUADA
CANVI DE NOM I COGNOMS
REGLAMENT DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA