CAS | VAL
HOME LA TEUA CIUTAT EL MUNICIPI

Petrer presenta nova web

Petrer, tant a oferir!

En la part alta, el seu castell, restaurat i mimat pels petrerins, i en el cor, el seu nucli antic, amb estrets carrerons i pujades i baixades i arcs àrabs i sabor a antany. Petrer medieval, amb el seu aqüeducte i les ermites de Sant Bonifaci i el Santíssim Crist.

 

Tradicions

Els moros i cristians en honor a sant Bonifaci, de gran vistositat i espectacularitat en les seues ambaixades, desfilades, guerrilles, processons i pujades del sant. Deu comparses lluïxen les seues gales en la festa, dividides en dos bans: el moro i el cristià. Les festes patronals en honor a la Mare de Déu del Remei. Tot color, soroll i festa.

 

Espai natural

Els extensos paratges de Petrer desperten un instint d’aventura. L’Almadrava, l’Avaiol, Caprala, i Puça, la serra del Cavall, la Foradà, la vall de Catí, el Sit i l’arenal de l’Almorxó. Muntanya, aigua, aire i sol. Olor de romer i tomaní. Muntanyisme, senderisme, rutes a cavall, ala delta, espeleologia, escalada... Anima’t!

Bon gust

Variada gastronomia: la gatxamiga, el gaspatxo, l’arròs amb conill i caragols serrans, all i les fassegures. El gust per la bona taula comporta bons vins blancs, rosats i negres de fama internacional. Per acabar el menú, bones pastes.

 

 Progrés

Les bosses de mà i el calçat són els productes més importants de la florent indústria de Petrer. Petrer industrial. Petrer modern. Noves construccions s’assenten en els seus voltants. Parcs i jardins, sobre els quals destaca el parc 9 d’Octubre i el parc El Campet.