CAS | VAL
HOME LA TEUA CIUTAT TURISME CAMÍ DE SANT JAUME
Camí de Sant Jaume

Camí de Sant Jaume

Petrer és parada i fonda en la Ruta del Sud-est del Camí de Sant Jaume.

 

La Tourist Info, per iniciativa de l'Associació d'Amics del Camí de Sant Jaume d'Alacant, ha desenvolupat una sèrie d'actes relacionats amb el pas del Camí de Sant Jaume del Sud-est per Petrer.

En primer lloc, s'ha col·locat en l'entrada del nostre municipi un tòtem de benvinguda als pelegrins. També s'ha senyalitzat la ruta per l'interior del nucli antic amb onze taulellets decorats amb la petxina de pelegrí del camí i s'ha habilitat com a alberg per a pelegrins el local de Càritas.

Es va realitzar el dia 16 de setembre una xarrada per als amants del camí que inaugurava una exposició fotogràfica realitzada per més de cent pelegrins alacantins. El diumenge següent es va realitzar el recorregut per l'interior de Petrer amb caminants de tota la província i que va concloure amb un esmorzar.

La Tourist Info ha realitzat un fullet i una postal del sant. Posseïm l'encuny de la Compostel·la per a aquells pelegrins que es queden a dormir a Petrer.

Sant
Estampa

El Camí

Camí de Sant Jaume

Allotjaments

Per a aquells pelegrins que desitgen hostatjar-se a Petrer, disposem d'un alberg situat en un lateral de l'església Sant Bartomeu.

Este alberg te una capacitat màxima per a quatre persones. Si el grup de pelegrins és major, calç reservar un lloc en l'alberg rural de Ferrusa tocant prèviament al següent telèfon de contacte: 96 698 94 00