CAS | VAL
Capçalera
 
LA TROBADA

A la fi d'octubre del 2011, un grup de persones, motivat per l'interÉs de fomentar la utilització de la via pública com a espai cultural i escènic, va unir forces i va començar a treballar per a crear ARTenBITRIR, Trobada d'Artistes de Carrer a Petrer.
 
Esta ambiciosa iniciativa sense ànim de lucre té la voluntat d'acostar les disciplines artístiques a un públic urbà, per a sensibilitzar-lo sobre l'art d'una manera més directa i participativa, i conscienciar-lo sobre el valor dels/les artistes de carrer, convertint el passar la gorra en una manera més de fer cultura.

Sota estes premisses es va crear l'Associació Cultural Artenbitrir, organitzadora de la trobada, que després de molt treball, insistència i esforç, i amb l'ajuda i suport dels nostres preuats voluntaris/áries, patrocinadors i col·laboradors, vam poder convocar i dur a terme tres edicions d'ARTenBITRIR amb una gran acceptació i afluència de públic, dotant així a Petrer, durant un cap de setmana, com a punt de referència d'activitats culturals i d'entreteniment a nivell nacional.

Va ser una experiència molt positiva per a tots, veïns, artistes, comerços i organització, que vam veure com una trobada novella aconseguia un gran èxit.

ARTenBITRIR torna amb energies renovades a Petrer els dies 31 de març, 1 i 2 d'Abril de 2017.

Podrem disfrutar d'artistes professionals de tots els racons del panorama nacional i internacional, amb representacions i expressions artístiques per a tots els públics. Més de 100 actuacions que al costat de la decoració dels carrers i places feta per els/les alumnes dels col·legis de Petrer i l'equip de voluntariat, compondran el mosaic d'un dels esdeveniments culturals més importants de l'any a Petrer.

Però açò no serà tot! Tindran lloc altres activitats paral·leles com una mostra de grafiti duta a terme per artistes locals, artistes que actuaran i presentaran les seues propostes fora de programació, concerts i els concursos de fotografia i estàtues humanes. A més ExpoBITRIR, un singular i concorregut espai on els artesans, artistes plàstics podran crear, exposar i vendre el seu art a l'aire lliure.
Xarxes Socials