CAS | VAL

SESSIONS PRÀCTIQUES DE VALENCIÀ


DIRIGIT A: Persones matriculades per a les proves de la JQCV empadronades a Petrer. Només en cas de no aconseguir omplir les sessions podran optar persones no empadronades.


CONTINGUT DEL CURS:

-Explicació del contingut de les proves de la JQCV.

-Pràctiques de conversa (monòlegs i diàlegs) semblants a les de la prova.

-Correcció de redaccions amb continguts i llargària semblants a les de la prova.

-Pràctiques de comprensió oral similars a les de la prova.


IMPARTIDES PER:

José Diego Vicente Quiles (Tècnic de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Petrer)


ORGANITZA:

Regidoria de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Petrer


DATES I HORARI:


Com que aquest any hi haurà dos períodes de matriculació per a les proves de la JQCV, s’ofereixen aquestes dues possibilitats:


Nivells A2, B1 i C1: Inscripció del 21 de març al 4 d’abril (De 10.00h a 14.00h). Les sessions començaran el 9 d’abril fins a la setmana anterior a les proves. Les sessions seran individuals, tindran una duració d’1 hora i s’oferiran una vegada per setmana en horari de 10.00h, 11.00h, 12.00h i 13.00h a l'Oficina de Normalització Lingüística (actualment al C/ Gabriel Payà, 18). Es triarà l’horari en el moment de la inscripció.


Nivells B2 i C2: Inscripció del 3 al 14 de setembre (De 10.00h a 14.00h). Les sessions començaran el 17 de setembre fins a la setmana anterior a les proves. Les sessions seran individuals, tindran una duració d’1 hora i s’oferiran una vegada per setmana en horari de 10.00h, 11.00h, 12.00h i 13.00h a l'Oficina de Normalització Lingüística (actualment al C/ Gabriel Payà, 18). Es triarà l’horari en el moment de la inscripció.


INSCRIPCIÓ:

Si estàs interessat apunta’t a l’Oficina de Normalització Lingüística

C/ Gabriel Payà, 18

Es realitzarà per rigorós orde d’inscripció. En cap cas per telèfon. Podeu rebre informació mitjançant el telèfon 966989400 (Ext. 274)


PLACES EN TOTAL:

10 Persones en les sessions dels exàmens de juny i 10 persones en les sessions dels exàmens de novembre.

Cada persona només podrà apuntar a un participant.

Tindrà prioritat l’alumnat que no haja realitzat abans aquestes pràctiques i aquell que estiga empadronat a Petrer. En cas de quedar places lliures podran accedir-hi alumnes d’altres localitats.

L’organització es reserva el dret a modificar qualsevol qüestió referent al curs.